Elefanter - Massor med information om elefanter
Semester från Stockholm för att observera en elefant

Flygresor Stockholm för att observera en elefant t.o.r.

Det finns sammanlagt 7 reseföretag i Stockholm som kan hitta safariresor där ni kan bland annat ser djur som elefanter men naturligtvis många andra arter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och billig resa för att iaktta en elefant hos någon resebyrå i Stockholm och dessutom kan priserna variera från dag till dag. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och duktigt researrangör med erfarenhet av elefanter och andra djur. Det går också utmärkt att jämföra biljettpriser och boende via nätet när ni är på jakt efter att se elefanter.

Eftersom det finns fler researrangörer i Stockholm som erbjuder resor till områden där ni kan se en elefant kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholm eller i Stockholms län beträffande pris och vilken typ av safariresa de kan hjälpa till med. Innan du ringer till en resebyrå för att diskutera er safariresa för att se elefanter bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa. Bra info kan du få om elefanter genom att kolla webbsidor från olika safariarrangörer.
I Stockholm finns det resebolag som har trevliga safariresor där ni kan uppleva en elefant på nära håll. Strax då webbsidan om elefanter är färdigställd kommer de bästa resebolagen i Stockholm kunna göra reklam här.