Elefanter - Massor med information om elefanter
Upplev en elefant från Malmö

Åk från Malmö till elefanter

Det finns tillsammans 5 reseföretag i Malmö som erbjuder resor så att du kan njyta av elefanter och flera av dessa reseföretag har mer än en person som har erfarenhet av att boka olika safari. Det händer att det är svårt att hitta en resebyrå i Malmö som direkt kan plocka fram en safariresa där ni kan se en elefant. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och duktigt researrangör med erfarenhet av elefanter och andra djur. Man kan också jämföra olika reseföretag som ordnar med resor där man kan se elefanter på nära håll.

Eftersom det finns fler researrangörer i Malmö som erbjuder resor till områden där ni kan se en elefant kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Malmö eller i Skåne beträffande pris och vilken typ av safariresa de kan hjälpa till med. Om du kontaktar en researrangör för att skaffa flygbiljetter till områden nära elefanter är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av resa du är intresserad av och vilken prisnivå ni har att röra er inom. En hel del information kan du få om elefanter genom att besöka hemsidor hos researrangörer som erbjuder safariresor.
I Malmö finns det resebolag som har trevliga safariresor där ni kan uppleva en elefant på nära håll. Det kommer inom en snar framtid listas flygbolag och reseföretag i Malmö som säljer resor och safari där ni kan få uppleva elefanter och andra exotiska djur.