Elefanter - Massor med information om elefanter
Bra resor från Uppsala för att titta på elefanter

Bra resor till elefanter från Uppsala

Det finns inte så ett stort antal möjligheter att boka flygbiljetter i Uppsala (bara 2) om ni vill åka för att uppleva en elefant och därför kan det vara klokt att jämföra olika alternativ med andra reseagenter i Uppland om du ska resa för att se elefanter. Avgiften för att boka en flygbiljett är ofta väldigt låg jämfört med flygbiljettens pris och många gånger kan det vara skönt att ha nära till resebyrån i Uppsala när man ska åka på safari för att se en elefant om det är något man vill fråga om eller undrar över.

Det finns fler reseföretag i närheten av Uppsala som tillhandahåller flyg till och hotellrum där man kan titta på en elefant och några resebyråer och flygbolag har bra hemsidor som handlar om elefanter och vad du ska tänka på när du reser till dit.
I Uppsala finns det resebolag som har trevliga safariresor där ni kan uppleva en elefant på nära håll. Det kommer inom en snar framtid listas flygbolag och reseföretag i Uppsala som säljer resor och safari där ni kan få uppleva elefanter och andra exotiska djur.